GAMA DE TRACTOARE NEW HOLLAND

T8 Genesis™ CU PLM Intelligence™ 

4 modele, de la 350 la 435 CP

New Holland a construit noul T8 Genesis™ cu PLM Intelligence™ conform dorințelor operatorilor ca dumneavoastră. Fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a vă satisface nevoile: o cabină regândită, comenzi de ultimă generație ce pot fi personalizate, vă oferă cea mai confortabilă și convenabilă experiență de condus.


Aflați mai multe

GAMA T7 stage v

14 modele, de la 165 la 315 CP

Noua gamă T7 cu 14 modele oferă acum și mai multă diversitate și versatilitate cu trei noi modele S din care puteți alege. Există trei variante diferite: ampatament standard, ampatament lung și gama Heavy Duty. Disponibile cu o varietate de transmisii, de la Range și Power Command™, până la premiata transmisie variabilă continuă Auto Command™, veți descoperi soluția perfectă T7 pentru activitatea dumneavoastră.


Aflați mai multe

GAMA T6

 

7 modele, de la 125 la 180 CP

Punctul de referință pentru toate tractoarele. Oricare ar fi nevoile fermei dumneavoastră, sigur veți fi mulțumiți. Noua gamă stilizată dispune de ultima generație a tehnologiei ECOBlue™ HI-eSCR pentru a respecta standardul Tier 4B și noul model din gamă T6.180 va crește și mai mult productivitatea gamei, oferind o varietate de sisteme de transmisie inclusiv Electro Command™, sistemul avansat Auto Command™ și noul sistem Dynamic Command™ cu opt trepte semi-powershift, disponibil acum pe modelul T6.180 și noul model în șase cilindri T6.160.


Aflați mai multe

GAMA T5

 

12 modele, de la 75 la 140 CP

Gama testată a tractoarelor T5 a fost proiectată pentru a ne asigura că acoperă o gamă variată de aplicații agricole – de la câmp, creșterea șeptelului, încărcare și activități în grădină până la transport cu viteză ridicată. Această gamă multifuncțională este disponibilă cu transmisie 16x16 Electro Command™, cu transmisie în opt trepte semi-powershift Dynamic Command™ sau cu renumita transmisie variabilă continuă Auto Command™.


Aflați mai multe

TD5

 

6 modele, de la 65 la 115 CP

Valorile agricole tradiționale ale designului robust, ale eficienței și ale simplității generale sunt exact ceea ce reprezintă gama TD5. O gamă personalizată de motoare mecanice eficiente pe modelele TD5.65 și TD5.75 este suplimentată de propulsorul modern Common Rail 3.4 litre F5C, care respectă standardul Tier 4A și echipează modelele TD5.85 - TD5.115, oferă un consum de combustibil redus cu 10%.


Aflați mai multe

T4

 

3 modele, de la 55 la 75 CP

Gama T4 cu trei modele a fost proiectată în jurul dumneavoastră, pentru a duce confortul agriculturii și al productivității la un alt nivel. Cu o putere cuprinsă între 58 CP și 75 CP, reprezintă partenerul perfect pentru fermieri, municipalități și alți operatori.


Aflați mai multe

T4F/N/V

 

4 modele, de la 80 la 110 CP

Gama T4F/N/V a fost proiectată pentru a satisface cerințele proprietarilor de livezi și podgorii. Tractoarele sunt disponibile în trei lățimi de lucru și funcții avansate precum SuperSteer™ pentru ca productivitatea dumneavoastră să fie garantată. Motoarele T5C, moderne și eficiente, în patru cilindri, oferă putere economică garantată.


Aflați mai multe

BOOMER

 

modele, de la 20 la 50 CP 

Gama de tractoare compacte Boomer reprezintă alegerea implicită pentru operațiile profesioniste de îngrijire a terenului. Gama Boomer cu șase modele dezvoltă o putere cuprinsă între 23 și 47 CP și poate fi personalizată pentru a satisface cerințele dumneavoastră individuale. Posibilitatea de a alege începând de la versiunea de bază și până la versiunea de lux, cu specificații complete pentru proprietățile private și pentru renumitele terenuri de golf. 


Aflați mai multe 

Găsiți cel mai apropiat centru regional


Distribuiți acest articol

Sănătate și siguranță - Scaune
Gama de produse: Echipamente pentru recoltat