ECHIPAMENTE DE RECOLTARE NEW HOLLAND

CR REVELATION

7 modele, de la 415 la 700 CP

Ultima generație a modelelor CR Revelation continuă linia modelelor rotative și oferă fermierilor din întreaga lume o calitate excelentă a boabelor și a paielor datorită acțiunii multi-trecere. Modelul de vârf CR10.90 este, în prezent, cel mai puternic și productiv model CR Revelation, iar acum dezvoltă o putere de 700 CP. Funcții inovatoare precum noul sistem premiat IntelliSense™ garantează că modelele CR Revelation rămân printre cele mai avansate și productive combine din lume.


Aflați mai multe

CX7 & CX8 Stage V

5 modele, de la 340 la 460 CP

Gama CX7 & CX8 oferă o productivitate ridicată și, de asemenea, o capacitate mai mare decât cea anterioară. Tamburul Ultra-Flow™, noua dotare opțională, îmbunătățește performanțele de treier, oferă un debit lin al produsului, o funcționare lină, un consum redus de combustibil și o creștere cu până la 10% a capacității.


Aflați mai multe

ch7.70

2 modele, 374 CP

Statisticile gamei CH vorbesc de la sine: 

  • +25% capacitate comparativ cu o combină convențională în acest segment. 
  • -35% boabe sparte comparativ cu o combină concurentă în acest segment.
  • +15% capacitate de curățare în triplă cascadă comparativ cu sistemul de curățare în cascadă dublă.
  • +10% putere motor comparativ cu o combină CX6.90.


Aflați mai multe


CX5 & CX6

4 modele, de la 258 la 340 CP

Gama combinelor CX5 & CX6 cu cinci și șase scuturători oferă funcții unice și performanțe excelente pe fiecare câmp de recoltat. Noua cabină Harvest Suite™ Deluxe vă oferă o experiență memorabilă de recoltare, atât ziua cât și noaptea. 

Datorită contrabătătoarelor, sistemelor Opti-Thresh™ și Multi-Thresh™, sistemului unic de scuturători Opti-Speed™, a sistemului Opti-Fan™ și a sistemului de curățare Triple-Clean™, beneficiați de flexibilitate de top pentru a gestiona orice condiții.


Aflați mai multe

TC

3 modele, de la 175 la 258 CP

Hederele heavy duty Varifeed™ recoltează și mai mult produs în stare excelentă. Tehnologia premiată Opti-Fan™ îmbunătățește performanțele de curățare și calitatea boabelor. Tehnologia ECOBlue™ HI-eSCR 2 pentru respectarea standardului Stage V menține consumul extraordinar de combustibil.


Aflați mai multe

BigBaler / BigBaler High Density

modele, dimensiuni balot de la 80x70 la 120x90

Gama BigBaler beneficiază de tehnologia Loop Master™ cu nod dublu și este disponibilă în două lățimi de lucru: 80 cm cu patru cu 120 cm cu șase sisteme de nod dublu per balot. Noile modele BigBaler Plus produc baloți cu până la 10% densitate mai mare într-un pachet mult mai robust. 

Noul model BigBaler 1290 High Density va produce baloți cu 22% mai denși decât presele de balotat convenționale, astfel încât logistica și transportul sunt mult mai eficiente – ideal pentru prestatorii de servicii de balotare și pentru comercianții de baloți.


Aflați mai multe

BR6000 / Roll Baler / Roll-Belt

5 modele, dimensiuni balot de la 120x125 la 120x180

Gama alcătuită din trei modele, Roll Baler 125, Roll Baler 125 Combi și Roll Baler 135 Ultra, o combinație presă de balotat-înfoliator, este setată pentru a redefini standardul în ceea ce privește densitatea balotului și flexibilitatea înfolierii. 

Gama Roll-Belt™, disponibile cu două dimensiuni ale camerei de balotare: 1,50 și 1,80 metri, este creată pentru dumneavoastră. Aceste prese de balotat cu camere variabile sunt echipate cu patru curele late de 273 mm care mențin un bun contact cu produsele și reduc pierderile.


Aflați mai multe

FR FORAGE CRUISER

5 modele, de la 476 la 911 CP

New Holland s-a aflat pe primele poziții ale sectorului de recoltare furaje timp de peste o jumătate de secol, cu o serie întreagă de premiere în industrie ce au revoluționat modul în care astăzi se recoltează furajele. 

Noul model, vârf de gamă, FR920, duce recoltarea furajelor în stil New Holland la un alt nivel. Performanțele de tăiere, pe primele poziții ale categoriei, au fost combinate cu un nivel excelent de confort oferit operatorului.


Aflați mai multe

GAMA TH

8 modele, de la 5,7 la 9 metri înălțime de ridicare

Noua gamă TH beneficiază de un aspect exterior de efect cu galben și gri, aliniind designul gamei la cel al modelelor New Holland din gamele pentru recoltare fân și furaje. O gamă variată de șase modele acoperă înălțimi de operare de la șase la nouă metri.


Aflați mai multe

Găsiți cel mai apropiat centru regional

Distribuiți acest articol

Gama de produse: Tractoare
Filtre combustibil - zOOm pe produsele New Holland.